Botez - Mesaje - Nou nascuti (02)

Urari de botez - Mesaje pentru nou nascuti - Felicitari botez (Pagina 02)

Botez - Un nou nascut - Un pic de tatic, un pic de mamica si multa multa minune...

Urmatoarele urari si felicitari la botez, facute cu multa dragoste pentru dvs, pot fi copiate cu click dreapta pe imaginea dorita. Felicitarile si mesajele de botez pot folosite numai in scopuri private si nu comerciale sau pot fi distribuite pe facebook prin folosirea butonului de sub imagine.

H O M E

(Urari botez 06)

urari-botez-06

Fie ca Dumnezeu sa vegheze asupra bebelusului vostru. Fie ca dragostea voastra sa-l poata feri de rau, iar calea vietii lui sa fie cat se poate de neteda si plina de bucurii.


(Urari botez 07)

urari-botez-07

Ii uram celei mai importante persoane din viata voastra Bun venit pe lume! Cu ocazia crestinarii copilasului vostru ii dorim ca tot binele de pe Pamant sa-l insoteasca pe drumul lui in viata, atat cat va avea nevoie! Dumnezeu sa-l ocroteasca in viata!


(Urari botez 08)

urari-botez-08

Fie ca in aceasta zi minunata, zi in care copilasul vostru va fi crestinat, Dumnezeu sa vi-l binecuvanteze, sa-l ocroteasca si sa-l insoteasca pe drumul unei vieti numai cu bucurii. Sa va traiasca!(Urari botez 09)

urari-botez-09

Tocmai a inceput calatoria copilasului vostru prin viata. Fie ca bunul Dumnezeu sa-i arate calea cea mai buna. Drum bun!


(Urari botez 10)

urari-botez-10

Bine ai venit in viata noastra!

Inapoi - 01 | 02 | 03 Inainte