Urari de nunta - Felicitari casatorie (03)

Casatorie - Mesaje de nunta - Urari si felicitari la casatorie

Casatoria - o magie care uneste doua fiinte si le arata sensul vietii.

Alege o urare de nunta cu un click dreapta pe imaginea dorita sau doar textul din dreapta acesteia.

H O M E

(Urari casatorie 11)

mesaje-nunta-11

Va dorim din toata inima fericire fara margini si bucurii fara sfarsit. Fie ca drumul vietii voastre sa fie presarat cu trandafiri pana la adanci batraneti. Casa de piatra!


(Urari casatorie 12)

mesaje-nunta-12

Va uram sa fiti sanatosi, sa descoperiti impreuna adevarata fericire, sa va respectati si sa va iubiti. Nu ingaduiti ca viata voastra de familie sa se transforme intr-o povara sau obisnuinta. Inventati-va propria poveste si fiti fericiti! Casa de piatra!


(Urari casatorie 13)

mesaje-nunta-13

Casatoria este o magie care uneste doua fiinte si da sens vietii. Ea dubleaza puterea omului de a inlatura orice dificultate. Fiti tari, daruiti-va unul celuilalt si nu va pierdeti. Fiti doua maluri cu poduri intre voi. Fiti indragostiti si, asemeni strunelor de chitara, fiti in stare sa cantati impreuna aceeasi melodie a vietii! Casa de piatra!(Urari casatorie 14)

mesaje-nunta-14

La nunta voastra v-am facut un transfer bancar anual de 365 de zile cu noroc, sanatate si fericire. Sa le folositi cu dragoste si optimism! Casa de piatra!


(Urari casatorie 15)

mesaje-nunta-15

Dragostea si viata sunt o poveste cu drumuri incalcite pentru ca dragostea e cea care daruieste viata. Dragostea nu numai ca este o clipa din vesnicie, ea nu are limite si e vesnica si cand drumurile se intersecteaza, doriti sa pastrati clipa pentru totdeauna. Va dorim ca aceasta clipa sa va apartina!

Inapoi - 01 | 02 | 03