Urari de nunta - Felicitari casatorie

Nunta - Urari de nunta - Mesaje de nunta - Urari si felicitari la casatorie

Casatoria - o magie care uneste doua fiinte si le arata sensul vietii.

Urari si felicitari de nunta, care pot fi copiate cu click dreapta pe imaginea dorita. Felicitarile si mesajele de nunta pot folosite numai in scopuri private si nu comerciale sau pot fi distribuite pe facebook prin folosirea butonului de sub imagine.

H O M E

(Urari de nunta 01)

mesaje-nunta-01

Va uram mult soare pentru a avea lumina in viata! Va uram sa aveti suficient pentru a va putea implini dorintele! Va uram sa puteti pretui ceea ce aveti pentru a putea fi fericiti! Casa de piatra!


(Urari de nunta 02)

mesaje-nunta-02

Va dorim ca fiecare zi din casa voastra sa aiba lumina, flacara dragostei voastre sa nu se stinga niciodata si fiecare cuvant, fiecare privire si fiecare gest sa poarte binecuvantarea lui Dumnezeu! Casa de piatra!


(Urari de nunta 03)

mesaje-nunta-03

Va uram dragoste, pentru ca viata sa va fie implinita, ispite, care sa va faca puternici, surprize placute, pentru a putea mentine starea de emotie si multi prieteni adevarati, care sa va ofere intelegere si sprijin. Casa de piatra!


(Urari de nunta 04)

mesaje-nunta-04

Fie ca dragostea voastra sa va apropie atat de mult, incat sa fiti cu adevarat doua fiinte intr-una singura si fie ca fericirea sa nu va paraseasca niciodata! Casa de piatra!


(Urari de nunta 05)

mesaje-nunta-05

Dragostea si viata au acelasi inceput si drumuri intortochiate. Dragostea este cea care daruieste viata, ea nu este doar o clipa de vesnicie, ea nu are margini si este vesnica. Atunci cand drumurile voastre se vor intalni, cand veti dori sa opriti clipa pentru totdeauna, atunci daruiti-va o familie creata din dragoste!


01 | 02 | 03 Inainte