Mesaje de condoleante (02)

Condoleante - Mesaje de condoleante

Condoleante, ganduri de compasiune si mangaiere pentru cei care au pierdut o fiinta draga

Inapoi la pagina principala de condoleante

Mesaje condoleante 06

condoleante 07

Am aflat cu tristete fara margini de pierderea fiintei dragi. De azi inainte nu-l vom mai cauta la telefon sau acasa. De azi inainte il vom cauta doar in inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodata.
Odihneasca-se in pace!


Mesaje condoleante 07

condoleante 07

Cand timpul este pe sfarsite si o fiinta draga ne paraseste pentru totdeauna, soarele isi pierde caldura razelor sale, iar noi purtam doliul intunericului, care ramane in urma ei. Sincere condoleante!


Mesaje condoleante 08

condoleante 08

Profund indurerati am aflat de moartea neasteptata a fiintei iubite. Nimeni nu este intrebat, cand doreste sa-si ia ramas bun de la aceasta lume. A plecat prea devreme, lasand in urma numai tristete si durere. Fie ca bunul Dumnezeu sa-ti poata alina durerea si sa-i odihneasca sufletul!Mesaje condoleante 09

condoleante 09

Soarele vietii a apus pentru o fiinta atat de draga noua. In acest univers al tristetii ne raman stelele amintirilor, care sa ne aline duerea. Odihneasca-se in pace!


Mesaje condoleante 10

condoleante 10

Golul lasat in urma prin stingerea din viata a fiintei dragi nu poate fi acoperit de nimeni si nimic. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, iar familiei indurerate sa-i dea mangaiere.


Inapoi - 01 | 02 | 03 - Inainte