Mesaje de condoleante

Condoleante - Mesaje de condoleante

Condoleante, ganduri de compasiune si mangaiere pentru cei care au pierdut o fiinta draga

H O M E

Mesaje condoleante 01

condoleante 01

S-a stins o viata de om, ai pierdut o fiinta draga, iar pierderea este aproape imposibil de realizat. In aceste clipe grele prin care treci, sa nu uiti ca suntem alaturi de tine. Sincere condoleante!


Mesaje condoleante 02

condoleante 02

Cand o fiinta apropiata noua pleaca pentru totdeauna, abia atunci ne dam seama cu durere in suflet ca suntem niste bieti muritori. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, iar voua sa va dea taria sa treceti prin aceasta grea incercare. Sincere condoleante!


Mesaje condoleante 03

condoleante 03

Cu nemasurata tristete am aflat de moartea fiintei dragi si de aceea simtim nevoia sa va transmitem pe aceasta cale cele mai sincere condoleante. Speram din suflet ca in aceste clipe grele prezenta rudelor si prietenilor sa va aduca putina alinare. Suntem alaturi de voi!


Mesaje condoleante 04

condoleante 04

Ne este greu sa gasim cuvinte potrivite acum cand am aflat ca fiinta atat de draga tie a plecat pentru totdeauna. O lumanare aprinsa si gandurile noastre sunt alaturi de voi. Condoleantele noastre!


Mesaje condoleante 5

condoleante 05

Stirea ca fiinta iubita a plecat brusc si definitiv din viata ta, lasand in urma numai tristete si durere, ne-a socat. Cuvintele sunt de prisos. Ele se rezuma doar la durere, tristete si soc si nu pot aduce nicio alinare. Numai bunul Dumnezeu ne poate ajuta sa intelegem ca drumul lui s-a oprit aici. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

01 | 02 | 03 - Inainte