Urări și mesaje la aniversare

felicitari-mesaje.com

Urare zi de naştereUn prieten, un coleg, o cunoștință, o persoană dragă are zi de naștere și doriți să-i transmiteți cel mai frumos mesaj, cea mai frumoasă urare cu putință. dar vă este greu să aflați cuvintele cela mai potrivite. Vă propun câteva exemple de urări și mesaje de aniversare cu speranța că aici veți găsi mesajul cel mai potrivit

De ziua ta de naştere îţi urez multă sănătate şi mulţi bani, pentru că dacă omul are sănătate, restul se rezolvă uşor cu bani. Altfel spus, iţi urez inimă uşoară şi buzunare grele. La mulţi ani!

Dacă există ceva mai frumos decât viaţa, dacă există ceva mai minunat decât un răsărit de soare, dacă există ceva mai puternic decât iubirea, fie ca acel ceva să-ţi aparţină.
La mulţi ani!

Fie ca ochii tăi să fie încălziţi de dragoste, fie ca soarele să-ţi încălzească zilele, sănătatea să-ţi fie sfetnic să poţi sărbători încă de o sută de ori ziua de naştere.
La mulţi ani!

Iţi urez tot ce nu poţi cumpăra cu bani şi bani să poţi cumpăra restul. La mulţi ani!

Fie ca zilele tale să fie pline de bucurie, nopţile pline de căldură şi anii plini de tinereţe. La mulţi ani!

Mă tot gândesc
Ce să-ţi doresc...
Bucurie? Fericire?
Tinereţe sau iubire?
Dacă vrei şi de se poate
Poţi să le primeşti pe toate.
La mulţi ani!

Iţi urez 'Drum bun' în următoarea călătorie de 365 de zile şi nu uita: Zâmbeşte, iubeşte, traieşte! La mulţi ani!

Iţi mulţumesc pentru toţi anii în care ai fost primul gând dimineaţa şi ultimul seara. La mulţi ani!

La aniversarea ta îţi doresc ca sănătatea să fie tot timpul împreună cu tine, fericirea să te însoţească la fiecare pas, dragostea să-ţi fie in permanenţă la îndemână, iar norocul să te aştepte la fiecare colţ. La mulţi ani!

Fie ca astăzi, de ziua ta de naştere, şi în toate zilele care vor urma, să fie pline de dragoste, fericire şi sănătate, bucurie şi succese. La mulţi ani!

Să fii tânăr este un privilegiu, să fii frumos este o avere, să fii încântător este cea mai mare virtute. Iţti urez tinereţe veşnică şi viaţă plină de bucurii! La mulţi ani!

De ziua ta îţi urez dârzenie în urmărirea idealurilor tale, putere pentru a ajunge la ele, perseverenţă în a le realiza şi multă, multă dragoste pentru a te putea bucura de ele.
La mulţi ani!

Munceşte ca şi cum n-ai avea nevoie de bani, iubeşte ca şi cum nimeni niciodată nu te-a rănit, dansează ca şi cum nimeni nu te vede, cântă ca şi cum nimeni nu te aude, trăieşte ca şi cum Paradisul ar fi pe Pământ. La mulţi ani!

Iţi urez multă sănătate, pentru că ea este cea mai importantă, multă dragoste pentru că ea este sensul vieţii şi mulţi bani ca să-ţi fie mai uşor. La mulţi ani!

De ziua ta aş vrea ca luna să nu coboare aşa devreme, iar când coboară, ea să-ţi aducă un cer senin şi plin de stele, iar prima stea ce-o să răsară, să fie steaua ta... tu să-i surâzi, ea să-ţi spună: La mulţi ani!

Imaginile de pe acest site pot fi distribuite pe reţelele de socializare. Acestea pot fo copiate in mod gratuit pentru scopuri private şi nu în scopuri comerciale.