FloareUrări de nuntă
felicitari-mesaje.com
Nunta, eveniment unic în viața unui om. Rudele, prietenii, colegii și cunoștințele se grăbesc să felicite mirii cu acest prilej. Tot ce am putea ura proaspeților căsătoriți nu ar încăpea într-o felicitare și de aceea ne vom restrânge la a le ura ce este mai important și anume: fericire, respect, înțelegere, armonie, încredere, răbdare și, last but not least, iubire fără margini.
Urari la nuntăVă dorim să aveţi mult soare pentru a avea multă lumină în viaţă! Va urăm să aveţi suficient pentru a va putea împlini dorinţele! Vă urăm să puteţi preţui ceea aveţi pentru a putea fi fericiţi! Casă de piatră!


Urari la nuntă 02Vă dorim ca fiecare zi din casa voastră să aibă lumină, flacăra dragostei voastre să nu se stingă niciodată şi fiecare cuvânt, fiecare privire şi fiecare gest să poarte binecuvântarea lui Dumnezeu.


Urari la nuntă 03Vă urăm dragoste pentru ca viaţa să vă fie împlinită, ispite care să vă facă puternici, surprize plăcute pentru a putea menţine starea de emoţie şi mulţi prieteni adevăraţi care să vă ofere înţelegere şi sprijin. Casă de piatră!


Urari la nuntă 04Fie ca dragostea voastră să vă apropie atât de mult, încât să fiţi cu adevărat două fiinţe într-una singură şi fie ca fericirea să nu vă părăsească niciodată. Casă de piatră!


Urari la nuntă 05Dragostea şi viaţa au acelaşi început şi drumuri întortochiate. Dragostea este cea care dăruieşte viaţa, ea nu are margini şi este veşnica. Atunci când drumurile voastre se vor întâlni, când veţi dori să opriţi clipa pentru totdeauna, atunci dăruiţi-vă o familie creată din dragoste!


Urari la nuntă 06Fie ca drumul pe care aţi pornit împreună să vă aducă până la nunta de aur, iar flacăra dragostei din inimile voastre să nu se stingă niciodată! Fie ca bucuria să vă ocrotească drumul vieţii şi prietenii adevăraţi să vă fie aproape.


Urari la nuntă 07Fie ca drumul pe care aţi pornit împreună să vă aducă până la nunta de aur, iar flacăra dragostei din inimile voastre să nu se stingă niciodată! Fie ca bucuria să vă ocrotească drumul vieţii şi prietenii adevăraţi să vă fie aproape.Urari la nuntă 08Căsnicia începe atunci când două suflete se întâlnesc într-o inimă. Fie ca dragostea voastră să crească cu fiecare zi şi să nu vă părăsească niciodată. Casă de piatră!Urari la nuntă 09Dacă credeţi că până acum aţi fost fericiţi, fie ca de acum înainte să fiţi de o sută de ori mai fericiţi! Dacă până acum aţi gândit că aţi cunoscut dragostea, fie ca de acum înainte s-o vedeţi în adevărata ei splendoare!


Urari la nuntă 10Dacă astăzi sunteţi mire şi mireasă, mâine soţ şi soţie, vă dorim ca în cel mai scurt timp să fiţi şi părinţi şi astfel visul şi fericirea voastră să fie completă! Casă de piatră!Urari la nuntă 11Vă dorim din toată inima fericire fără margini şi bucurii fără sfârşit. Fie ca drumul vieţii voastre să fie presărat cu trandafiri până la adânci bătrâneţi. Casă de piatră!Urari la nuntă 12Vă urez să fiţi sănătoşi, să descoperiţi împreună adevărata fericire, să vă respectaţi şi să vă iubiţi. Nu îngăduiţi ca viaţa voastră de familie să se transforme într-o povară sau obişnuinţă. Inventaţi-vă propria poveste şi fiţi fericiţi!


Urari la nuntă 13Căsătoria este o magie care uneşte două fiinţe şi dă sens vieţii. Ea dublează puterea omului de a înlătura orice dificultate. Fiţi tari, dăruiţi-vă unul celuilalt şi nu vă pierdeţi. Fiţi două maluri cu poduri între voi. Fiţi îndrăgostiţi şi, asemeni strunelor de chitară, fiţi în stare să cântaţi împreună aceeaşi melodie a vieţii.

Urari la nuntă 14La nunta voastră v-am făcut un transfer bancar anual de 365 de zile cu noroc, sănătate şi fericire. Să le folosiţi cu dragoste şi încredere. Casă de piatră!Urari la nuntă 15Astăzi este cea mai fericită zi din viaţa voastră. Fie ca toate zilele să fie de acum înainte la fel de pline de fericire şi bucurii ca cea de astăzi, iar toate dorinţele şi visele voastre să se transforme în realitate. Casă de piatră!