Urări de nuntă şi casă de piatră

felicitari-mesaje.com

Urari de nunta 01

Urări de nuntă 01

Urari de nunta 02

Urări de nuntă 02

Urari de nunta 03

Urări de nuntă 03

Urari de nunta 04

Urări de nuntă 04

Urari de nunta 05

Urări de nuntă 05

Urari de nunta 06

Urări de nuntă 06

Urari de nunta 07

Urări de nuntă 07

Urari de nunta 08

Urări de nuntă 08

Urari de nunta 09

Urări de nuntă 09

Urari de nunta 10

Urări de nuntă 10

Urari de nunta 11

Urări de nuntă 11

Urari de nunta 12

Urări de nuntă 12

Urari de nunta 13

Urări de nuntă 13

Urari de nunta 14

Urări de nuntă 14

Urari de nunta 08

Urări de nuntă 15

Felicitari de nuntaNunta, eveniment unic în viața unui om. Rudele, prietenii, colegii și cunoștințele se grăbesc să felicite mirii cu acest prilej. Tot ce am putea ura proaspeților căsătoriți nu ar încăpea într-o felicitare și de aceea ne vom restrânge la a le ura ce este mai important și anume: fericire, respect, înțelegere, armonie, încredere, răbdare și, last but not least, iubire fără margini.

Vă dorim să aveţi mult soare pentru a avea multă lumină în viaţă! Va urăm să aveţi suficient pentru a va putea împlini dorinţele! Vă urăm să puteţi preţui ceea aveţi pentru a putea fi fericiţi! Casă de piatră!

Vă dorim ca fiecare zi din casa voastră să aibă lumină, flacăra dragostei voastre să nu se stingă niciodată şi fiecare cuvânt, fiecare privire şi fiecare gest să poarte binecuvântarea lui Dumnezeu.

Vă urăm dragoste pentru ca viaţa să vă fie împlinită, ispite care să vă facă puternici, surprize plăcute pentru a putea menţine starea de emoţie şi mulţi prieteni adevăraţi care să vă ofere înţelegere şi sprijin. Casă de piatră!

Fie ca dragostea voastră să vă apropie atât de mult, încât să fiţi cu adevărat două fiinţe într-una singură şi fie ca fericirea să nu vă părăsească niciodată. Casă de piatră!

Dragostea şi viaţa au acelaşi început şi drumuri întortochiate. Dragostea este cea care dăruieşte viaţa, ea nu are margini şi este veşnica. Atunci când drumurile voastre se vor întâlni, când veţi dori să opriţi clipa pentru totdeauna, atunci dăruiţi-vă o familie creată din dragoste!

Fie ca drumul pe care aţi pornit împreună să vă aducă până la nunta de aur, iar flacăra dragostei din inimile voastre să nu se stingă niciodată! Fie ca bucuria să vă ocrotească drumul vieţii şi prietenii adevăraţi să vă fie aproape.

Fie ca drumul pe care aţi pornit împreună să vă aducă până la nunta de aur, iar flacăra dragostei din inimile voastre să nu se stingă niciodată! Fie ca bucuria să vă ocrotească drumul vieţii şi prietenii adevăraţi să vă fie aproape.

Căsnicia începe atunci când două suflete se întâlnesc într-o inimă. Fie ca dragostea voastră să crească cu fiecare zi şi să nu vă părăsească niciodată. Casă de piatră!

Dacă credeţi că până acum aţi fost fericiţi, fie ca de acum înainte să fiţi de o sută de ori mai fericiţi! Dacă până acum aţi gândit că aţi cunoscut dragostea, fie ca de acum înainte s-o vedeţi în adevărata ei splendoare!

Dacă astăzi sunteţi mire şi mireasă, mâine soţ şi soţie, vă dorim ca în cel mai scurt timp să fiţi şi părinţi şi astfel visul şi fericirea voastră să fie completă! Casă de piatră!

Vă dorim din toată inima fericire fără margini şi bucurii fără sfârşit. Fie ca drumul vieţii voastre să fie presărat cu trandafiri până la adânci bătrâneţi. Casă de piatră!

Vă urez să fiţi sănătoşi, să descoperiţi împreună adevărata fericire, să vă respectaţi şi să vă iubiţi. Nu îngăduiţi ca viaţa voastră de familie să se transforme într-o povară sau obişnuinţă. Inventaţi-vă propria poveste şi fiţi fericiţi!

Căsătoria este o magie care uneşte două fiinţe şi dă sens vieţii. Ea dublează puterea omului de a înlătura orice dificultate. Fiţi tari, dăruiţi-vă unul celuilalt şi nu vă pierdeţi. Fiţi două maluri cu poduri între voi. Fiţi îndrăgostiţi şi, asemeni strunelor de chitară, fiţi în stare să cântaţi împreună aceeaşi melodie a vieţii.

La nunta voastră v-am făcut un transfer bancar anual de 365 de zile cu noroc, sănătate şi fericire. Să le folosiţi cu dragoste şi încredere. Casă de piatră!

Astăzi este cea mai fericită zi din viaţa voastră. Fie ca toate zilele să fie de acum înainte la fel de pline de fericire şi bucurii ca cea de astăzi, iar toate dorinţele şi visele voastre să se transforme în realitate. Casă de piatră!

Imaginile de pe acest site pot fi distribuite pe reţelele de socializare. Acestea pot fo copiate in mod gratuit pentru scopuri private şi nu în scopuri comerciale.