CrăciunUrări de Crăciun şi Anul Nou

felicitari-mesaje.com

Mesaje de Crăciun 01

Mesaje de Crăciun 02

Mesaje de Crăciun 03

Mesaje de Crăciun 04

Mesaje de Crăciun 05

Mesaje de Crăciun 06

Mesaje de Crăciun 07

Mesaje de Crăciun 08

Mesaje de Crăciun 09

Mesaje de Crăciun 10

Mesaje de Crăciun 11

Mesaje de Crăciun 12

Mesaje de Crăciun 13

Mesaje de Crăciun 14

Mesaje de Crăciun 15

Lumanari de CraciunCrăciunul este considerat ca fiind una din cele mai frumoase sărbători ale creştinilor din lumea întreagă. Naşterea Domnului este aşteptată cu linişte şi iubire. Este o sărbătoare a dragostei şi a armoniei în familie. Este prilejul în care oamenii îşi adresează cele mai bune urări pentru anul şi anii care urmează.

Sper ca în anul care vine să vrem să putem mai mult şi să trebuiască să facem mai puţin decât trebuie.
(Johny Klein) Crăciun fericit!

La naşterea Domnului este timpul în care ne deschidem inimile spre Dumnezeu şi spre darurile sale. La fel şi restul anului. Crăciun fericit!

Crăciunul este fiecare moment în care îl lăsăm pe Dumnezeu să iubească prin noi. Crăciunul este atunci când ajutăm cu zâmbetul pe buze. (Maica Tereza)
Crăciun fericit!

Binecuvântat fie timpul care cuprinde lumea întreagă într-o conspiraţie a dragostei! (Hamilton Wright) Crăciun fericit!

Aşezaţi-vă cu cel drag într-o încapere, în care singura lumina să vină dinspre pomul de Crăciun şi amintiţi-vă că momentele frumoase din viaţă sunt multe decât luminile bradului. (Betsy Garmon) Crăciun fericit!

La trecerea dintre ani adună-ţi gândurile bune, împarte-le cu Dumnezeu şi crede cu tărie că există minune pe Pământ...An Nou fericit!

Fie ca Noul An să te îmbrăţişeze în locul meu! Fie ca el să-ţi dea sărutul tinereţii veşnice şi să-ţi lumineze drumul unui viitor fericit! Fie ca sub sunetul paharelor de cristal şi la masa sfântă a Crăciunului să ţi se împlinească toate dorinţele! Sărbători fericite!

Un singur Crăciun şi multe dorinţe. Un singur An Nou şi multe vise. Un an întreg şi multe succese.
Sărbători fericite!


A mai trecut un an... Să te gândeşti cu plăcere la toate amintirile, cu melancolie la toate clipele frumoase şi cu încredere la tot ce nu ai reuşit. Crăciun fericit!

Aripi de îngeri să vă atingă sufletul şi să ia cu el toate supărările, lăsând în schimb lumină şi speranţă...
Crăciun fericit!


E momentul să începi să visezi. Mai ai câteva ore de fericire, câteva ore de naivitate în care să crezi că toţi oamenii sunt buni... La miezul nopţii nu-ţi vei pierde pantoful asemeni Cenuşăresei... La mulţi ani!

Fie ca Sfântul Crăciun şi Anul Nou să vă aducă mai multe zâmbete decât împotriviri, mai multe reuşite decât înfrângeri şi mai multe împliniri decât v-aţi gândit vreodată! Crăciun fericit!

Fie-vă verde dolarul
Şi de whisky plin paharul
Toate să vă reuşească
Să vă doară drept în bască!
La mulţi ani!

Vă dorim ca în Anul cel Nou să aveţi 12 luni de fericire, 52 de săptămâni de distracţie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sănătate si 525600 de minute de noroc.
La mulţi ani!


Bucurie peste ani
Portofelul plin cu bani
Noroc şi la mulţi ani!

In noaptea Sfântului Crăciun, o noapte magică în care s-a născut Mântuitorul nostru, să uităm de toate necazurile, să ne aşezăm alături de cei dragi şi să ne dorim zile mai bune şi cât mai multe, sănătate şi bucurie.
Crăciun fericit!

Imaginile de pe acest site pot fi distribuite pe reţelele de socializare. Acestea pot fo copiate in mod gratuit pentru scopuri private şi nu în scopuri comerciale.