Mesaje de CraciunUrări de Crăciun și Anul Nou
felicitari-mesaje.com

Crăciunul este considerat ca fiind una din cele mai frumoase sărbători ale creştinilor din lumea întreagă. Naşterea Domnului este aşteptată cu linişte şi iubire. Este o sărbătoare a dragostei şi a armoniei în familie. Este prilejul în care oamenii îşi adresează cele mai bune urări pentru anul şi anii care urmează.

Mesaje de Crăciun 01
Sper ca în anul care vine să vrem să putem mai mult şi să trebuiască să facem mai puţin decât trebuie. (Johny Klein) Crăciun fericit!


Mesaje de Crăciun 02
La naşterea Domnului este timpul în care ne deschidem inimile spre Dumnezeu şi spre darurile sale. La fel şi restul anului. Crăciun fericit!


Mesaje de Crăciun 03Crăciunul este fiecare moment în care îl lăsăm pe Dumnezeu să iubească prin noi. Crăciunul este atunci când ajutăm cu zâmbetul pe buze. (Maica Tereza)
Crăciun fericit!


Mesaje de Crăciun 04
Binecuvântat fie timpul care cuprinde lumea întreagă într-o conspiraţie a dragostei! (Hamilton Wright) Crăciun fericit!


Mesaje de Crăciun 05Aşezaţi-vă cu cel drag într-o încapere, în care singura lumina să vină dinspre pomul de Crăciun şi amintiţi-vă că momentele frumoase din viaţă sunt multe decât luminile bradului. (Betsy Garmon) Crăciun fericit!


Mesaje de Crăciun 06
La trecerea dintre ani adună-ţi gândurile bune, împarte-le cu Dumnezeu şi crede cu tărie că există minune pe Pământ. An Nou fericit!


Mesaje de Crăciun 07Fie ca Noul An să te îmbrăţişeze în locul meu! Fie ca el să-ţi dea sărutul tinereţii veşnice şi să-ţi lumineze drumul unui viitor fericit! Fie ca sub sunetul paharelor de cristal şi la masa sfântă a Crăciunului să ţi se împlinească toate dorinţele!


Mesaje de Crăciun 08
Un singur Crăciun şi multe dorinţe. Un singur An Nou şi multe vise. Un an întreg şi multe succese. Sărbători fericite!


Mesaje de Crăciun 09
A mai trecut un an... Să te gândeşti cu plăcere la toate amintirile, cu melancolie la toate clipele frumoase şi cu încredere la tot ce nu ai reuşit. Crăciun fericit!


Mesaje de Crăciun 10
Aripi de îngeri să vă atingă sufletul şi să ia cu el toate supărările, lăsând în schimb lumină şi speranţă. Crăciun fericit!


Mesaje de Crăciun 11E momentul să începi să visezi. Mai ai câteva ore de fericire, câteva ore de naivitate în care să crezi că toţi oamenii sunt buni... La miezul nopţii nu-ţi vei pierde pantoful asemeni Cenuşăresei... La mulţi ani!


Mesaje de Crăciun 12Fie ca Sfântul Crăciun şi Anul Nou să vă aducă mai multe zâmbete decât împotriviri, mai multe reuşite decât înfrângeri şi mai multe împliniri decât v-aţi gândit vreodată! Crăciun fericit!


Mesaje de Crăciun 13Fie-vă verde dolarul | Şi de whisky plin paharul
Toate să vă reuşească | Să vă doară drept în bască!
La mulţi ani!


Mesaje de Crăciun 14Vă dorim ca în Anul cel Nou să aveţi 12 luni de fericire, 52 de săptămâni de distracţie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sănătate si 525600 de minute de noroc.
La mulţi ani!


Mesaje de Crăciun 15Bucurie peste ani
Portofelul plin cu bani
Noroc şi la mulţi ani!


In noaptea Sfântului Crăciun, o noapte magică în care s-a născut Mântuitorul nostru, să uităm de toate necazurile, să ne aşezăm alături de cei dragi şi să ne dorim zile mai bune şi cât mai multe, sănătate şi bucurie.
Crăciun fericit!