-

Declaraţii de dragoste (02)

felicitari-mesaje.com

Declaraţii de dragosteTu eşti inima mea. Oare aş putea trăi fără inimă? Te iubesc.Vreau să-ţi spun că eşti totul pentru mine. Tu eşti viaţa mea, care fără tine nu ar avea niciun sens. Tu eşti motivul pentru care pot zâmbi , tu-mi dai căldură, siguranţă şi dragoste. Iţi mulţumesc că eşti alături de mine.
Te iubesc!


Eşti steaua mea, tu faci ca fiecare zi să fie duminica pentru mine. Destinul a făcut ca noi să ne întâlnim şi acum ştiu că fără tine nu vreau să mai exist. Eşti întruchiparea dragostei, un sentiment neîntâlnit până acum. Acum îmi este clar ca puterea dragostei da putere omului. Sunt atât de fericit, atât de fericit cum n-am fost vreodată.


Ai fost întotdeauna alături de mine. Lângă tine ma simt nesfârşit de bine, fiecare minut petrecut cu tine este plin de încredere şi siguranţă. Când nu eşti lângă mine, îmi lipseşte ceva şi de îndată ce apari, fluturii din stomacul meu trag alarmă. Te iubesc!


Există şapte minuni ale lumii, şase continente, cinci laturi un pentagon, patru foi de trifoi, trei oceane, doi ochi, iar tu exişti unică.
Te iubesc!


In fiecare zi mă gândesc la zâmbetul tău, la ochii tăi, la vocea ta. In fiecare zi imi este din ce în ce mai clar că am nevoie de tine şi că te iubesc. Dorul de tine, de dragostea şi apropierea ta creşte şi în fiecare zi mă tem să nu te pierd.


Comoara mea!
Păşim prin viaţă de atâţia ani unul lângă celălalt şi trăiesc fiecare clipă alături de tine la fel ca la început. Cu acest prilej vreau să-ţi mai spun odată şi încă de mii de ori că tu eşti persoana cea mai importantă din viaţa mea. Te iubesc!


Declaraţii de dragoste - Pagina 02

01 | 02