Trandafir roșuDeclaraţii de dragoste

felicitari-mesaje.com

De dragoste... ești aerul meu... fără aer nu pot trăi... te iubesc...

Declaratii de dragoste 01Declarații de dragoste 01

Declaratii de dragoste 02Declarații de dragoste 02

Declaratii de dragoste 03Declarații de dragoste 03

Declaratii de dragoste 04Declarații de dragoste 04

Declaratii de dragoste 05Declarații de dragoste 05

Declaratii de dragoste 06Declarații de dragoste 06

Declaratii de dragoste 07Declarații de dragoste 07

Declaratii de dragoste 08Declarații de dragoste 08

Declaratii de dragoste 09Declarații de dragoste 09

Declaratii de dragoste 10Declarații de dragoste 10

Declaratii de dragoste 11Declarații de dragoste 11

Declaratii de dragoste 12Declarații de dragoste 12

Declaratii de dragoste 13Declarații de dragoste 13

Declaratii de dragoste 14Declarații de dragoste 14

Declaratii de dragoste 15
Declarații de dragoste 15

Declaratii de dragoste 16
Declarații de dragoste 16

Declaratii de dragoste 17
Declarații de dragoste 17

Vă pun la dispoziție o minicolecție cu declarații de dragoste din care să vă puteti inspira atunci când vă aflați în situația de a vă arăta sentimentele față de o persoana iubită și nu aflați prea repede cuvintele potrivite.

Te iubesc din adâncul inimii şi-ţi mulţumesc că imi este îngăduit să păşesc prin viaţă alături de tine. Esti lucrul cel mai minunat, care mi s-ar fi putut întâmpla. Iţi mulţumesc că exişti!

Te iubesc mai presus de orice, comoara mea, şi vreau să-ţi spun că tu eşti persoana cea mai importantă din viaţa mea. Nu te voi părăsi niciodată şi încă de pe acum mă bucur de viitorul meu alături de tine. Te iubesc!

Ce înseamnă cerul fără îngeri? Acelasi lucru ca atunci când nu eşti lângă mine. Dacă ar trebui să-ţi spun, de ce te iubesc, va trebui să-ţi explic şi de ce trăiesc. Te iubesc!

Se caută cea mai frumoasă floare din împărăţia florilor. Ei n-o vor găsi pentru că tu, floarea mea frumoasă, eşti în drum spre mine.

Mi-e dor de tine aşa cum tânjeşte o floare după ploaie pe timp de secetă. Nu pot exista fără tine, aşa cum iarna nu poate exista fără primăvară.

Aş vrea să fiu vântul care se strecoară prin părul tău, aş vrea să fiu soarele care-ţi mângâie obrajii, aş vrea să fiu luna care-ţi veghează somnul.
Al tău pentru totdeauna.

Când te-am văzut, a trebuit să mă sprijin de ceva pentru că îmi tremurau genunchii, iar inima îmi bătea nebuneşste. Intr-o clipă m-am trezit că plutesc în al nouălea cer.
Te iubesc!

Eşti soarele care mă încălzeşte, apa care mă împrospătează, cerul albastru care mă înaripează. Eşti dragostea mea.

Aş vrea să fiu prietenul de care sa fii îndragostită. Cel pe care îl iei în braţe şi-l laşi să facă parte din viaţa ta. Aş vrea să fiu acel prieten, care să-şi amintească în orice clipă cuvintele pe care buzele tale le rostesc, cel care să poată avea parte de fiecare zâmbet al tău. Da, vreau să fiucel mai bun prieten al tău.

Acum eşti aici şi aceasta mă face fericit, pentru că eşti lângă mine.

Tu eşti inima mea. Oare aş putea trăi fără inimă?
Te iubesc.

Vreau să-ţi spun că eşti totul pentru mine. Tu eşti viaţa mea, care fără tine nu ar avea niciun sens. Tu eşti motivul pentru care pot zâmbi , tu-mi dai căldură, siguranţă şi dragoste. Iţi mulţumesc că eşti alături de mine. Te iubesc!

Eşti steaua mea, tu faci ca fiecare zi să fie duminica pentru mine. Destinul a făcut ca noi să ne întâlnim şi acum ştiu că fără tine nu vreau să mai exist. Eşti întruchiparea dragostei, un sentiment neîntâlnit până acum. Acum îmi este clar ca puterea dragostei da putere omului. Sunt atât de fericit, atât de fericit cum n-am fost vreodată.

Ai fost întotdeauna alături de mine. Lângă tine ma simt nesfârşit de bine, fiecare minut petrecut cu tine este plin de încredere şi siguranţă. Când nu eşti lângă mine, îmi lipseşte ceva şi de îndată ce apari, fluturii din stomacul meu trag alarmă. Te iubesc!

Există şapte minuni ale lumii, şase continente, cinci laturi un pentagon, patru foi de trifoi, trei oceane, doi ochi, iar tu exişti unică.Te iubesc!

In fiecare zi mă gândesc la zâmbetul tău, la ochii tăi, la vocea ta. In fiecare zi imi este din ce în ce mai clar că am nevoie de tine şi că te iubesc. Dorul de tine, de dragostea şi apropierea ta creşte şi în fiecare zi mă tem să nu te pierd.

Comoara mea!
Păşim prin viaţă de atâţia ani unul lângă celălalt şi trăiesc fiecare clipă alături de tine la fel ca la început. Cu acest prilej vreau să-ţi mai spun odată şi încă de mii de ori că tu eşti persoana cea mai importantă din viaţa mea.
Te iubesc!