FloareMesaje la despărţire
felicitari-mesaje.com
Mesaje de despartire 01Dacă ochii mei nu te-ar fi văzut niciodată, dacă buzele mele nu te-ar fi sărutat niciodată, n-aş fi aflat niciodată cât de falsă ţi-a fost iubirea.Mesaje de despartire 02Am încetat să te mai iubesc, dar nu voi înceta niciodată să iubesc timpul în care te-am iubit.Mesaje de despartire 03Toate schimbările, chiar şi cele mai dorite, au melancolia lor. Căci ceea ce lăsăm în urma noastră este o parte din noi. Trebuie să fim în stare să spunem 'adio' unui capitol din viaţă, inainte de a începe altul. (Anatole France)


Mesaje de despartire 04Mă înec într-o mare de lacrimi şi mă sfârşesc într-un fluviu al tristeţii, iar dragostea mea zace într-o baltă a speranţei. (n.n.)Mesaje de despartire 05
Cum pot să cred ce spui, când văd prea bine ce faci?Mesaje de despartire 06 Dragostea este | Greu de aflat
Uşor de lăsat | Greu de uitat.Mesaje de despartire 07Nu părăsi niciodată pe cel pe care-l iubeşti pentru altul care-ţi place, pentru că cel care-ţi place te va părăsi pentru cineva pe care-l iubeşte. (n.n.)Mesaje de despartire 08Am plâns din nou o noapte întreagă, a venit din nou o zi fără speranţă şi din nou această săgeată în inimă pentru că încă te mai iubesc.Mesaje de despartire 09Eu te-am iubit, tu te-ai jucat doar. Ai învins şi ce-ai reuşit cu asta? Să mă faci să plâng şi atât.


Mesaje de despartire 10Incă o noapte cu lacrimi, încă o zi fără speranţă şi încă o săgeată in inimă. Nu te pot uita.Mesaje de despartire 11Poate dacă ochii mei nu i-ar fi întâlnit pe ai tăi, poate dacă nu aş fi ajuns să te sărut, poate că nu aş fi aflat, cât de falsă ţi-a fost dragostea.Mesaje de despartire 12Eşti lacrima din ochii mei care se prelinge pe obraz şi moare pe buzele mele. Numai aşa mai poţi fi cu mine. Te iubesc şi sper să te întorci. Nu pot să renunţ la tine...Mesaje de despartire 13Spune-i că-l urăsc. Spune-i că n-am nevoie de el. Spune-i că nu-mi pasă ce face şi unde este. Spune-i că-l voi uita foarte repede, dar să nu-i spui că tot ce-am spus până acum am făcut printre lacrimi şi că am minţit.


Mesaje de despartire 14
De teamă să nu fac vreo greşeală, n-am făcut nimic şi tocmai asta a fost greşeala.Mesaje de despartire 15
Am invitat tăcerea la masa noastră de adio...