Mesaje de dragoste

felicitari-mesaje.com

Mesaje de dragoste 01Mesaje de dragoste 01

Mesaje de dragoste 02Mesaje de dragoste 02

Mesaje de dragoste 03Mesaje de dragoste 03

Mesaje de dragoste 04Mesaje de dragoste 04

Mesaje de dragoste 05Mesaje de dragoste 05

Mesaje de dragoste 06Mesaje de dragoste 06

Mesaje de dragoste 07Mesaje de dragoste 07

Mesaje de dragoste 08Mesaje de dragoste 08

Mesaje de dragoste 09Mesaje de dragoste 09

Mesaje de dragoste 10Mesaje de dragoste 10

Mesaje de dragoste 11Mesaje de dragoste 11

Mesaje de dragoste 12Mesaje de dragoste 12

Mesaje de dragoste 13Mesaje de dragoste 13

Mesaje de dragoste 14Mesaje de dragoste 14

Mesaje de dragoste 15Mesaje de dragoste 15

Inima indragostitaNiciodată nu este prea târziu, nici un cuvânt nu este prea puțin și niciodată nu este prea des să transmitem persoanei iubite dragostea pe care i-o purtăm. Sunt mesaje de dragoste din care vă puteți inspira sau pe care le puteți folosi in mailurile dvs., în scrisorile dvs de dragoste sau în orice alt prilej în care să vă exprimați sentimentele.

Dragostea ce ţi-o port nu e doar un sentiment. E viaţa şi inima mea, e sufletul meu. E singurătate şi lacrimă. Este pur şi simplu totul.

Un minut fără tine suport. O oră fără tine e fără sens. O săptămână fără tine e de neînchipuit Un an fără tine este imposibil. O viaţă fără tine un infern.

Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut. Dacă există un sens al vieţii... atunci EA este sensul, dacă nu... EA ar trebui să fie...

O rugăminte: nu te schimba!
O dorinţă: nu mă uita!
O minciună: nu te iubesc.
Un adevăr: îmi lipseşti.

I-am cerut lui Dumnezeu o floare şi mi-a dat o grădină. I-am cerut un pahar cu apă şi mi-a dat un ocean. I-am cerut un înger şi mi te-a dat pe tine. Te iubesc!

Mi s-a spus că o zi înseamnă 24 de ore, că un minut înseamnă 60 de secunde, dar nu mi s-a spus că o secundă fără tine înseamnă o veşnicie.

Ce înseamnă cerul fără îngeri? Acelaşi lucru ca atunci când nu eşti lângă mine. Dacă ar trebui să-ţi spun, de ce te iubesc, va trebui să-ţi explic şi de ce trăiesc.

Aşa cum te iubesc eu, nu te iubeşte nimeni. Tu eşti steaua care răsare în ochii mei, eşti motivul pentru care mă trezesc în fiecare dimineaţă şi vreau să mai trăiesc.

Spune-mi unde eşti, ca să ştiu unde să te caut. Spune-mi ce visezi, ca să ştiu ce să-ţi dau. Spune-mi pe cine doreşti, ca să ştiu cine trebuie să fiu. Te iubesc!

Ii mulţumesc bunului Dumnezeu că am aflat persoana cu care pot sta de vorbă, pot medita, pot reflecta şi împărţi viaţa. Te iubesc!

Sunt aici, ascultă tăcerea inimii mele şi ia-mă de mână, ca să putem merge mai departe şi nu mă lăsa să privesc nicio secundă înapoi. Mi-e dor de noi!

Când te-am văzut mi-a fost frică să te cunosc. Când te-am cunoscut, mi-a fost frică să te sărut. Când te-am sărutat, mi-a fost frică să nu mă îndrăgostesc. Acum când te iubesc, mă tem să nu te pierd.

De-ţi place bogăţia, nu mă iubi! De-ţi place frumuseţea trecătoare, nu mă iubi! Iar dacă eşti în căutarea iubirii adevărate sunt aici cu toată dragostea pe care o port pentru tine. Te iubesc!

Cum ar fi viaţa fără zâmbet? Tristă. Cum ar fi ea fără pace? Ingrozitoare. Cum ar fi viaţa fără iubire? Fără sens.

Aş vrea să fiu vântul care se strecoară prin părul tău, aş vrea să fiu soarele care te atinge cu tandreţe, aş vrea să fiu luna care-ţi veghează somnul.Te iubesc!

Nu spune cuvântul "iubire", nu spune nimic, căci doar cu o privire de-a ta îmi poţi dovedi puterea sentimentelor tale faţă de mine.

Vreau să văd în ochii tăi bucuria dragostei noastre, pasiunea şi emoţia revederii noastre. Te iubesc!

Imaginile de pe acest site pot fi distribuite pe reţelele de socializare. Acestea pot fo copiate in mod gratuit pentru scopuri private şi nu în scopuri comerciale.