FloareMesaje de dragoste
felicitari-mesaje.com
Niciodată nu este prea târziu, nici un cuvânt nu este prea puțin și niciodată nu este prea des să transmitem persoanei iubite dragostea pe care i-o purtăm. Sunt mesaje de dragoste din care vă puteți inspira sau pe care le puteți folosi in mailurile dvs., în scrisorile dvs de dragoste sau în orice alt prilej în care să vă exprimați sentimentele.
Mesaje de dragoste 01Dragostea ce ţi-o port nu e doar un sentiment. E viaţa şi inima mea, e sufletul meu. E singurătate şi lacrimă. Este pur şi simplu totul.Mesaje de dragoste 02Un minut fără tine suport. O oră fără tine e fără sens. O săptămână fără tine e de neînchipuit Un an fără tine este imposibil. O viaţă fără tine un infern.Mesaje de dragoste 03Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut. Dacă există un sens al vieţii... atunci EA este sensul, dacă nu... EA ar trebui să fie...Mesaje de dragoste 04O rugăminte: nu te schimba! | O dorinţă: nu mă uita!
O minciună: nu te iubesc. | Un adevăr: îmi lipseşti.Mesaje de dragoste 05I-am cerut lui Dumnezeu o floare şi mi-a dat o grădină. I-am cerut un pahar cu apă şi mi-a dat un ocean. I-am cerut un înger şi mi te-a dat pe tine. Te iubesc!Mesaje de dragoste 06Mi s-a spus că o zi înseamnă 24 de ore, că un minut înseamnă 60 de secunde, dar nu mi s-a spus că o secundă fără tine înseamnă o veşnicie.Mesaje de dragoste 07Ce înseamnă cerul fără îngeri? Acelaşi lucru ca atunci când nu eşti lângă mine. Dacă ar trebui să-ţi spun, de ce te iubesc, va trebui să-ţi explic şi de ce trăiesc.Mesaje de dragoste 08Aşa cum te iubesc eu, nu te iubeşte nimeni. Tu eşti steaua care răsare în ochii mei, eşti motivul pentru care mă trezesc în fiecare dimineaţă şi vreau să mai trăiesc.Mesaje de dragoste 09Spune-mi unde eşti, ca să ştiu unde să te caut. Spune-mi ce visezi, ca să ştiu ce să-ţi dau. Spune-mi pe cine doreşti, ca să ştiu cine trebuie să fiu. Te iubesc!Mesaje de dragoste 10Ii mulţumesc bunului Dumnezeu că am aflat persoana cu care pot sta de vorbă, pot medita, pot reflecta şi împărţi viaţa. Te iubesc!

< a href="https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https://felicitari-mesaje.com/dragoste/mesaje-de-dragoste-10.htm">

Mesaje de dragoste 11Sunt aici, ascultă tăcerea inimii mele şi ia-mă de mână, ca să putem merge mai departe şi nu mă lăsa să privesc nicio secundă înapoi. Mi-e dor de noi!Mesaje de dragoste 12Când te-am văzut mi-a fost frică să te cunosc. Când te-am cunoscut, mi-a fost frică să te sărut. Când te-am sărutat, mi-a fost frică să nu mă îndrăgostesc. Acum când te iubesc, mă tem să nu te pierd.


Mesaje de dragoste 13De-ţi place bogăţia, nu mă iubi! De-ţi place frumuseţea trecătoare, nu mă iubi! Iar dacă eşti în căutarea iubirii adevărate sunt aici cu toată dragostea pe care o port pentru tine. Te iubesc!


Mesaje de dragoste 14Cum ar fi viaţa fără zâmbet? Tristă. Cum ar fi ea fără pace? Ingrozitoare. Cum ar fi viaţa fără iubire? Fără sens.Mesaje de dragoste 15Aş vrea să fiu vântul care se strecoară prin părul tău, aş vrea să fiu soarele care te atinge cu tandreţe, aş vrea să fiu luna care-ţi veghează somnul.Te iubesc!Nu spune cuvântul "iubire", nu spune nimic, căci doar cu o privire de-a ta îmi poţi dovedi puterea sentimentelor tale faţă de mine.
Vreau să văd în ochii tăi bucuria dragostei noastre, pasiunea şi emoţia revederii noastre. Te iubesc!