Ghiocei de MartisorUrări de mărţişor

felicitari-mesaje.com

Mesaje de martisor 01

Mesaje de martisor 02

Mesaje de martisor 03

Mesaje de martisor 04

Mesaje de martisor 05

Mesaje de martisor 06

Mesaje de martisor 07

Mesaje de martisor 08

Mesaje de martisor 09

Mesaje de martisor 03

Mesaje de martisor 04

Mesaje de martisor 05

Mesaje de martisor 06

Mesaje de martisor 07

Mesaje de martisor 08

GhiocelPovestea Mărţişorului. A fost odată ca niciodată când soarele a luat chipul unui fecior şi a coborât într-un sat. Dar s-a mai întâmplat ca prin preajmă să fie şi un zmeu care invidios pe frumuseţea feciorului, l-a răpit şi l-a închis într-o temniţă. Toată lumea s-a întristat, păsările n-au mai cântat, copiii nu s-au mai jucat şi nimeni n-a mai îndrăznit să-l înfrunte pe zmeu. Până într-o zi când un voinic s-a hotărât să salveze soarele. El a mers vreme de trei anotimpuri, ajungând la sfârşit de iarnă la castelul zmeului pe care l-a înfruntat în luptă mai multe zile la rând. Zmeul a fost doborât şi, în cele din urmă, soarele s-a înălţat din nou pe cer, iar lumea a fost din nou fericită, numai voinicul, rănit greu, nu a mai apucat să vadă primăvara; sângele lui s-a scurs până la ultima picătură pe zăpadă. De atunci tinerii împletesc doi ciucuri, unul alb şi unul roşu, şi le oferă fetelor sau celor apropiaţi câte un mărţişor ca semn al dragostei şi frumosului pentru roşu şi semn al sănătăţii şi purităţii pentru culoarea albă.

Iţi dăruiesc ghiocei, simbol al venirii primăverii. Fie ca razele blânde ale soarelui de primăvară să-ţi încălzească sufletul şi primul tău gând să fie la mine. La mulţi ani, ghiocelul meu drag!

Iţi trimit un mărţişor şi un buchet de ghiocei, vestitori ai primăverii şi speranţei. Ghioceii să-ţi încânte ochii, iar mărţişorul să stea lângă inima ta şi să-ţi amintească de mine.

Voi lua roşul din inima mea, albul de pe chipul tău şi-ţi voi împleti un mărţişor cu urare de sănătate, noroc şi dragoste.

Iţi trimit ghiocei şi un mărţişor, să-ţi amintească venirea primăverii. Fie ca parfumul primăverii să-ţi aducă numai zâmbete şi adevărata dragoste.

Fie ca acest mărţişor să-ţi aducă liniştea şi fericirea de care avem nevoie toţi şi ca iubirea să ne îmbrăţişeze sufletul.

In această zi de primăvară priveşte înapoi cu nostalgie, aminteşte-ţi iubirea de odinioară şi retrăieşte-o cu bucurie.

Azi în zi de mărţişor
Iţi şoptesc: mi-e tare dor...

Fie ca odată cu mărţişorul meu primăvara să-ţi umple sufletul şi să-ţi aducă odată cu ea mai multă dragoste şi bucurii în viaţă.

De 1 Martie îţi trimit un mărţişor şi odată cu el toată dragostea mea.

Iţi trimit un mărţişor împletit cu un fir alb precum floarea de cireş şi unul roşu ca simbol al dragostei ce ţi-o port.

Iţi voi lega de mână un şnur alb şi unul roşu, îţi voi săruta chipul alb şi gura dulce ca o cireasă şi-ţi voi şopti: te iubesc, primăvara mea!

De Mărţişor numai gânduri bune şi urări de sănătate şi fericire

Mă gândesc la primăvară
Şi m-apucă nostalgia
Iţi ofer un mărţişor
Ca să-ţi crească bucuria!

Şnurul roşu şi cel alb
Impletit cu gingăşie
Vrea să lege şi mai mult
A noastră prietenie.

Un gând frumos
Un zâmbet duios
Şi foarte mult do
Lâng-un mărţişor.

Imaginile de pe acest site pot fi distribuite pe reţelele de socializare. Acestea pot fo copiate in mod gratuit pentru scopuri private şi nu în scopuri comerciale.