Mesaje şi urări de sănătate

felicitari-mesaje.com

Urari de sanatate, insanatosire grabnica 01

Urari de sanatate, insanatosire grabnica 02

Urari de sanatate, insanatosire grabnica 03

Urari de sanatate, insanatosire grabnica 04

Urari de sanatate, insanatosire grabnica 05

Urari de sanatate, insanatosire grabnica 06

Urari de sanatate, insanatosire grabnica 07

Urari de sanatate, insanatosire grabnica 08

Urari de sanatate, insanatosire grabnica 09

Urari de sanatate, insanatosire grabnica 10

Urari de sanatate, insanatosire grabnica 11

Urari de sanatate, insanatosire grabnica 12

Urari de sanatate, insanatosire grabnica 13

Urari de sanatate, insanatosire grabnica 14

Urari de sanatate, insanatosire grabnica 15

InimaDacă o persoană dragă sau apropiată are probleme de sănătate, simți nevoia să-i alini suferința, să-i arăţi că ești alături de ea şi primul lucru este să-i transmiți cuvinte de încurajare şi însănătoșire grabnică. In acest sens vă sugerez câteva mesaje și urări de sănătate, pe care le puteți prelua sau de unde vă puteți inspira.

Fie ca dragostea mea să te însoţească şi să-ţi dea putere pentru o însănătoşire grabnică.

Nu pot să-ţi iau suferinţa, dar sufăr alături de tine. Nu-mi doresc nimic mai mult decât să te faci bine şi să te întorci sănătos acasă.

Medicamentul cel mai bun este prietenia şi dragostea familiei. Prietenie şi dragoste primeşti atat de multă încât acestea să fie în stare să te facă bine. Insănătoşire grabnică!

Insănătoşirea are nevoie de timp. Iţi doresc tot timpul din lume pentru a-ţi afla sănătatea şi fie ca răbdarea şi liniştea să te însoţească.

Sănătatea este o avere care nu se poate măsura. Dacă ai pierdut-o, ştii prea bine cât de tare doare. Iţi doresc din inima s-o regăseşti şi să n-o mai pierzi niciodată.

Iţi doresc tot binele din lume. Fie ca acesta să te însoţească în aceste clipe grele de suferinţă, să-ţi insufle speranţă şi multă putere.

Uneori boala este greu de suportat. Sentimentul că eşti singur şi pierdut pune stăpânire pe sufletul tău. Fie ca această urare de sănătate să-ţi dea putere să rezişti şi să te faci bine cât mai repede.

Iţi doresc multă răbdare pentru a putea trece de suferinţă, multă putere pentru a putea lupta şi multa încredere în tine. Insănătoşire grabnică!

Fă-l, Doamne, rouă,
pentru când nu plouă.
Şi mai fă-l răbdare
Pentru aşteptare
Te mai rog frumos
Să-l faci sănătos
(autor: Marius Robu)

Marea noastra slăbiciune este cedarea, cea mai mare tărie este încrederea în noi înşine şi puterea de a încerca din nou. Iţi doresc multă încredere, răbdare şi putere pentru a învinge suferinţa. Insănătoşire grabnică!

O boală este o încercare în viaţă. Iţi dorim multă putere şi răbdare să treci cât mai repede peste această perioadă de suferinţă.

Se spune că norii se văd negri pe partea dinspre pământ, dar sunt luminoşi pe partea dinspre soare. La fel îţi doresc să-ţi întorci faţă de la suferinţă spre sănătate şi fie ca umbra şi suferinţa să rămână în urma ta. Insănătoşire grabnică!

O lovitură grea a sorţii poate însemna şi un nou început. Iţi dorim însănătoşire grabnică şi multă putere pentru începerea unui nou capitol în viaţă!

Iţi multumesc că exişti şi-ţi doresc din adâncul inimii însănătoşire grabnică! Fă-te bine pentru că am nevoie de tine.

Este foarte important să urmezi sfatul medicului, dar e bine să mai ştii, că mai sunt fiinţe, care ar face orice pentru însănătoşirea ta şi ca acele fiinţe suntem noi. De aceea îţi dorim să te faci bine cât mai repede pentru că avem nevoie de tine.

Suntem trişti ca astăzi nu te putem avea lângă noi, dar mai presus de orice credem că vei învinge suferinţa şi vei reveni alături de noi. Insănătoşire grabnică!

In speranţa că în curând vom primi veşti bune de la tine, primeşte îmbrăţişarea noastră cu cele mai bune urări de sănătate.

Primeşte urările mele cele mai sincere de sănătate grabnică. Fie ca ele să te ajute la recuperarea cât mai rapidă şi să vezi din nou cât este de frumoasă viaţa. Insănătoşire grabnică!

Imaginile de pe acest site pot fi distribuite pe reţelele de socializare. Acestea pot fo copiate in mod gratuit pentru scopuri private şi nu în scopuri comerciale.